• Apple speră ca Siri să devină mai bun în sarcinile pe care deja le face, dar și să dobândească noi abilități.
  • E posibil să vedem o funcție de rezumare a textelor și a mesajelor.
  • La întrebări simple precum „cât e ceasul?”, asistentul redirecționa utilizatorii spre Safari.

Zvonuri cu privire la faptul că Apple urmează să prezinte tehnologii A.I. circulă pe web de ceva timp. Compania din Cupertino ar pregăti un upgrade important pentru asistentul său virtual Siri. Inițiativa ar veni ca urmare a doi angajați care au testat ChatGPT timp de câteva săptămâni și au constatat că Siri nu se poate compara cu puterea acestui chatbot A.I., scrie New York Times.

Odată cu introducerea tehnologiilor A.I., Apple speră ca Siri să devină mai bun în sarcinile pe care deja le face, dar și să dobândească noi abilități. E posibil să vedem o funcție de rezumare a textelor și a mesajelor, dar și o conversație mai umană, care va decurge natural. Merită menționat că procesarea va avea loc pe dispozitiv, Apple ferindu-se de Cloud pentru a proteja datele utilizatorilor. E o modalitate diferită de cea existentă pe Android, de exemplu, soluții ce folosesc ChatGPT de la Open AI pentru procesarea întrebărilor utilizatorilor.

Este o schimbare importantă care ar revoluționa modul în care interacționăm cu asistentul virtual. Ce-i drept, utilizatorii s-au plâns de Siri în ultima perioadă, asistentul virtual având erori, cu greu înțelegând diverse întrebări adresate vocal. De exemplu, la întrebări simple precum „cât e ceasul?”, asistentul redirecționa utilizatorii spre Safari.

Recomandări

ISRAEL AMENINȚĂ LIBANUL
UB AJUNGE NR.1 LA CERCETARE ÎN ROMÂNIA
ZELENSKI CAUTĂ AJUTORUL ȘEICILOR
PROCESUL LUI HUNTER BIDEN CONTINUĂ
LECȚIA DE RASISM
PUTIN AVERTIZEAZĂ OCCIDENTUL

Citește și